OM KLINIKKEN

Dr. Kveims Klinikk er en av landets eldste og mest anerkjente klinikker innenfor kosmetiske behandlinger, med over 35 års erfaring og utvikling. Her kan du få råd og behandling i trygge og profesjonelle rammer. Vi tilbyr både light-behandlinger og operasjoner som tilpasses akkurat deg ut fra ditt utgangspunkt, din helsetilstand og dine forventinger. Vi vil alltid råde deg til det alternativet som er enklest og minst risikabelt for deg. Og noen pasienter vil til og med bli frarådet behandling, dersom vi tror det vil være til ditt beste. Vårt mål er at du skal se naturlig godt ut, men ikke ”operert” eller “oppblåst” når resultatet er ferdig. Dr. Kveim er en av landets mest erfarne plastiske kirurger. Han var blant de første som tok i bruk Botox i kosmetisk sammenheng i Norge og som systematisk kombinerte fillere og botox med kirurgi.

Vi er svært opptatt av å gjøre behandlingen så trygg som mulig. Mye kan gjøres våken eller med lette beroligende medisiner, men ved større inngrep vil du få narkose. Det vil alltid være en svært erfaren anestesilege og anestesisykepleier til stede. Og etter et inngrep vil du til enhver tid kunne nå oss gjennom en døgnåpen telefon. Vi bruker bare proteser av ypperste kvalitet med alle godkjenninger. Tilsvarende bruker vi bare anerkjente og fullt resorberbare fillere, i motsetning til de permanente, som kan gi fremmedlegeme-reaksjon og problemer over tid.

Vi følger nøye med på den internasjonale arena og ønsker å være i forkant. På den annen side blir nye metoder blir ofte markedsført som revolusjonerende, mens de senere kan vise seg ikke å holde mål. I beste fall har da pasienten kastet bort pengene og i verste fall fått ubehagelige følger. Vi ønsker dokumentert effekt før vi tilbyr behandlingen til våre pasienter.

Dr.Kveims klinikk er lokalisert i en villa på Smestad i Oslo. Mange av våre pasienter ønsker diskresjon, og dersom du avtaler med oss på forhånd kan du unngå å møte andre.

Kontakt

Vi holder til på Smestad i Oslo i Smestadveien 1, 0376 i en villa som benyttes utelukkende til dette formål. Om ønskelig er det enkelt å ankomme diskret. Ta kontakt på telefon 22139520 eller send oss en mail her eller til post@kveim.no.

Name
Email
Message

Meldingen er sendt!
Feil! Sjekk alle felt.
© Copyright 2014 Dr. Kveims Klinikk