BOTOX ELLER FILLERE?

Linjer er i utgangspunktet statiske eller dynamiske. De dynamiske linjene er forårsaket av muskelbevegelse, typisk bekymringsrynken mellom øyenbrynene, eller de vannrette linjene i pannen. De er tilstede bare ved bevegelse, og forsvinner uten mimikk. De statiske linjene er tilstede også uten bevegelse. Typisk er de fine linjene som kommer etter langvarig solbestråling. Videre vil dynamiske linjer som har stått i mange år også utvikle en statisk komponent, som er tilstede selv i avslappet tilstand (f.eks i pannen). Svært ofte foreligger altså en kombinasjon.

Botox er en nervegift som lammer mimisk muskulatur, og er altså bare virksom mot dynamiske linjer. Men botox tar bort mimikk, og da er det viktig å være klar over hvilke bevegelser man tar bort bort og hvilke konsekvenser det har for ansiktsuttrykket. Det er altså derfor begrensninger mht. bruken av botox, dersom man ikke er villig til å ofre et normalt utseende. Særlig i pannen er botox svært bra. Det kan også være svært effektivt mot ansiktsasymmetri.

Fillere virker bare ved sitt volum og er kun egnet til behandling av de statiske linjene. Ofte vil kombinasjonen av både botox og fillere være best, f.eks i pannen.

Kontakt

Vi holder til på Smestad i Oslo i Smestadveien 1, 0376 i en villa som benyttes utelukkende til dette formål. Om ønskelig er det enkelt å ankomme diskret. Ta kontakt på telefon 22139520 eller send oss en mail her eller til post@kveim.no.

Name
Email
Message

Meldingen er sendt!
Feil! Sjekk alle felt.
© Copyright 2014 Dr. Kveims Klinikk