DR. KVEIM

Morten_stor_smal

Ansvarlig for klinikken er dr. med (MD, PhD) Morten Rynning Kveim – en av landets mest erfarne plastiske kirurger. Dr.Kveim har over 35 års erfaring med kosmetiske inngrep og er spesialist i plastisk kirurgi fra prestisjetunge Stanford University og University of California, samt en doktorgrad fra Universitetet i Oslo. Han har arbeidet ved Rikshospitalet og senest som sjef for plastisk kirurgisk avdeling på Ullevål sykehus. I denne tiden gjorde han blant annet banebrytende arbeid med mikrovaskulære brystrekonstruksjoner og rekonstruksjoner i hode-hals regionen. Han er en av grunnleggerne av Norsk forening for Estetisk Plastikkirurgi, og er også godkjent spesialist i generell kirurgi.

Medlemskap:
American Society for Aesthetic Plastic Surgery (ASAPS)
American Society of Plastic Surgeons (ASPS)
International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS)
Norsk forening for estetisk plastikkirurgi (NFEP)
Norsk plastikkirurgisk forening (NPF)

Forfatterskap:
The Acetate Ion as a Source of Base, doktoravhandling i kirurgisk patofysiologi
Kosmetisk kirurgi (Cappelens forlag )
Skönhetskirurgi (Natur och Kultur forlag)
Tallrike artikler og foredrag i Norge og utland

I alt 15 personer er tilknyttet klinikken, deriblant høyt kvalifisert operasjons- og anestesipersonell som alltid er tilstede ved inngrep.

Kontakt

Vi holder til på Smestad i Oslo i Smestadveien 1, 0376 i en villa som benyttes utelukkende til dette formål. Om ønskelig er det enkelt å ankomme diskret. Ta kontakt på telefon 22139520 eller send oss en mail her eller til post@kveim.no.

Name
Email
Message

Meldingen er sendt!
Feil! Sjekk alle felt.
© Copyright 2014 Dr. Kveims Klinikk