OM BRYSTPROTESER

Anatomiske (dråpeformede) eller runde? Saltvann eller silikon? Over eller under muskelen? Uten eller med brystløft? Hvor store proteser?

Ingen av disse spørsmålene kan besvares med at det ene er bedre enn det andre uten å ta individuelle hensyn. Alternativene har sine fordeler og ulemper som vil være av forskjellig betydning hos den enkelte. Ikke minst er også smak og forventninger høyst forskjellig, rett og slett fordi man har forskjellig oppfatning av hva som er pent. Derfor er individuell vurdering og samtale helt avgjørende for at du skal bli fornøyd.

Tallmessig angivelse av protesestørrelse er særlig misvisende, fordi samme protesestørrelse kan virke svært stor hos en pasient, og tilsvarende liten hos en annen avhengig av proporsjonene. Derfor er det viktig at du får prøve forskjellige proteser I sports-BH. Dette er uten tvil den beste måten å vurdere størrelsen på.

Uavhengig av disse valgene kan du være trygg på at vi bare bruker proteser av beste kvalitet godkjent av internasjonale helsemyndigheter, og at vi vil anbefale den løsningen vi mener vil gi deg best resultat på lang sikt. Produsenten gir garanti på protesene.

Kontakt

Vi holder til på Smestad i Oslo i Smestadveien 1, 0376 i en villa som benyttes utelukkende til dette formål. Om ønskelig er det enkelt å ankomme diskret. Ta kontakt på telefon 22139520 eller send oss en mail her eller til post@kveim.no.

Name
Email
Message

Meldingen er sendt!
Feil! Sjekk alle felt.
© Copyright 2014 Dr. Kveims Klinikk