SPRØYTER ELLER KNIV?

Skjønnhetsindustrien (og mange behandlere som ikke kan tilby kirurgi) ønsker å få deg til å tro at ”operasjon er gammeldags” og at du skal foretrekke ”facelift uten kniv”. På den annen side vil noen kirurger strekke sin behandling med kniv eller laser lenger enn ønskelig fordi de ikke behersker ”light”-teknikkene. Begge deler er selvsagt uheldig, men den beste løsningen innbefatter det beste av begge. Fordi light-behandlinger som hudbehandlinger, injeksjoner og botox er mye lettere og mindre omfattende enn kirurgi, vil de i mange tilfeller kunne utsette, men ikke erstatte operasjoner. Derimot vil de alltid være av verdi som supplement til operasjoner.

Ansiktets aldring er individuell og påvirkes av gener og av ytre og indre miljøfaktorer som soling, røyking, kosthold, stress osv. Endringene vil omfatte både bløtdeler, hud og ansiktsskjelett. Dette vil vise seg i:

a.) Forandringer i hudens kvalitet. Dette kan behandles med injeksjoner, fillere, peelinger, laser, kremer osv.

b.) Volumtap som skyldes tap av fett og remodellering av ansiktsskjelettet. Dette kan behandles med fettinjeksjoner eller fillere.

c.) Hudoverskudd og nedfall av bløtdeler. Selv om dette i tidlige stadier i noen grad kan kamufleres med innsprøytninger, må dette i mer uttalte former behandles med operasjoner.

Ingen av behandlingsmåtene kan løse alle problemene alene. ”Facelift uten kniv” er derfor et tvilsomt begrep. Det er viktig at du oppsøker en klinikk som behersker alle tre leddene i behandlingen, slik at en komponent ikke får for stor plass med unaturlig resultat som følge. På noen få områder er imidlertid de nye behandlingene så effektive at de kan erstatte operative inngrep. Dette gjelder særlig en del panne- og nedre øyelokks- og midtansiktsoperasjoner.

Kontakt

Vi holder til på Smestad i Oslo i Smestadveien 1, 0376 i en villa som benyttes utelukkende til dette formål. Om ønskelig er det enkelt å ankomme diskret. Ta kontakt på telefon 22139520 eller send oss en mail her eller til post@kveim.no.

Name
Email
Message

Meldingen er sendt!
Feil! Sjekk alle felt.
© Copyright 2014 Dr. Kveims Klinikk