PASIENT ELLER KUNDE?

Etterhvert som bransjen dessverre har blitt mer og mer kommersiell, kan salgsaspektet komme til å bli viktigere enn det medisinske og returprovisjoner har forekommet. Derfor bør du alltid spørre deg selv: Føler jeg meg som en pasient eller føler jeg meg som en kunde? I første tilfelle vil dine interesser trolig være bedre ivaretatt enn i det andre. Denne vurderingen bør du alltid gjøre når du skal velge behandlingssted.

Det kan også være lurt å stille seg følgende spørsmål: Hvem skal operere meg, hvilken erfaring har kirurgen og hvem er medisinsk ansvarlig for virksomheten? Det kan være generelt vanskelig å vurdere kvalifikasjoner. Et tilbud kan virke strålende via markedsføring, men trenger ikke nødvendigvis å holde mål. Pasientene selv ønsker ofte å være anonyme og er lite villige til å dele sine erfaringer. Det beste kan derfor ofte være å snakke med fastlegen eller annet helsepersonell.

Kontakt

Vi holder til på Smestad i Oslo i Smestadveien 1, 0376 i en villa som benyttes utelukkende til dette formål. Om ønskelig er det enkelt å ankomme diskret. Ta kontakt på telefon 22139520 eller send oss en mail her eller til post@kveim.no.

Name
Email
Message

Meldingen er sendt!
Feil! Sjekk alle felt.
© Copyright 2014 Dr. Kveims Klinikk